BY KATARINA PANIC
5.0 7 Reviews
Leave review
Rate
Upload Photos
Cancel

Katta är en fantastisk frisör med stor kunskap och hon verkligen brinner för detta, det märks!
Har haft många olika frisörer under åren och aldrig varit så nöjd som jag är nu!! Det bästa är att hon alltid får mig att känna mig som en prinsessa när jag är där. 5/5 ⭐️

Reply Share Was this review helpful?

Helt enkelt bästa frisören någonsin ❤
Trevlig, serviceinriktad, lyhörd, godhjärtad, proffsig, kreativ, intresserad av sitt jobb och har rent och städat runt sig. Katarina är jordnära och glamorös i samma person vilket gör att alla kunder, oavsett ålder och fas i livet, känner sig hemma hos henne. Fantastisk personlighet! Jag ser alltid fram emot att komma till Katarina.

Reply Share Was this review helpful?

Katarina är så duktig!!!
Är frisör själv och jobbar med hårfärg så jag är väldigt kräsen, hon lyckas alltid få till den där WOW färgen! Så glad att jag hittat henne.

Reply Share Was this review helpful?

Gått hos min käre Katarina i flera år nu och hade absolut inte bytt frisör, hon har gjort allt från att rädda mitt hår efter fula färger eller klippt det SÅ fint efter att andra frisörer har totalt förstört mitt hår med ojämna längder osv..
Hade absolut rekommenderat henne ALLA DAGAR I VECKAN!
Så go tjej, professionell, får en att känna sig hemma helt enkelt.

Har en tid idag som jag redan vet kommer överträffa mina förväntningar :)

Reply Share Was this review helpful?

Jag har gått till Katarina i snart 2 år och hon är helt fantastisk! Hon är en otroligt varm och omtänksam person som gör magi för mitt skandinaviska hår. Hon lyssnar alltid noggrant på mina önskemål samtidigt som hon alltid vet vad som kommer passa just mitt hår. Har aldrig någonsin träffat någon som är så bra på färg, klipp och fön som hon är! Rekommenderar denna fina tjej starkt!

Reply Share Was this review helpful?

Första besöket med Katarina. Blev supernöjd med resultatet, blev bättre än vad jag hade tänkt mig. Fick väldigt bra råd av henne. Som sagt supernöjd med resultatet men också servicen!

Reply Share Was this review helpful?

Jag har varit kund hos Katarina i 2 år och har alltid gått ut från salongen med världens lycka. Jag har gjort alltifrån Balayage till Extensions och för mig har det alltid varit viktigt med det bästa för mitt hår då jag har höga krav. Mer än nöjd med din service och din varma personlighet som får mig att alltid njuta i din frisörstol.

Reply Share Was this review helpful?